Autor:

Spařované topinky s česnekem

Snadné
Ingredience
Chleba
starší
 
Česnek  
Sádlo
nejlépe husí, kachní či vepřové
 
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Slané

Nakrájíme chléb na krajíce a opečeme v topinkovači nebo na plotně do světlehněda. Předem si připravíme do kastrůlku vroucí vodu, současně jemně rozehřejeme sádlo a připravíme mašlovačku. Topinky načesnekujeme (můžeme i silněji) a jednotlivě na tři vteřiny ponořujeme do vroucí vody. Spařenou topinku mašlovačkou omastíme, osolíme a rychle za tepla podáváme a konzumujeme. Nemělo by moc vychladnout. K pití se hodí čaj i červené víno.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Spařované topinky s česnekem

Komentáře

  1. Zelda   16.03.2011 | 14:55 | reagovat |

    Chápu dobře, že se topinky dělají na sucho a pomažou se až po namočení? ;-)

  2. Václav Topinka   21.04.2004 | 22:53 | reagovat |

    No na první pohled to nevypadá, ale je to něco tak speciálně dobrého, že ani ku vepřového se tomu nevyrovná. A zvláště dnes ve Špidlodobě se to určitě hodí.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web