Španělský salát

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g rýže
    • 2
      lžíce ocet
    • sůl
    • pepř mletý
    • 6
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      stroužek česnek
    • 100
      g rozinky
    • kapie
    • petrželka
    • 200
      g klobása ostravská, dunajská, šunková

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejdříve si připravíme zálivku. Olej, ocet, sůl, pepř, lisovaný česnek dobře rozmícháme, pak přidáme nakrájenou klobásu a rozinky (lepší jsou předem namočené).
2
Necháme odležet minimálně hodinu, čím déle, tím lépe. Směs promícháme s rýží, kapií a petrželkou. Necháme chvíli rozležet.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.