Autor:

Španělské ptáčky po moravsku

Střední
Ingredience
Hovězí roštěná 4 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Hořčice plnotučná  
Pikantní klobása
měkká
 
Nakládané okurky 2 ks
Anglická slanina  
Uzený špek  
Chleba
1-2
2 plátek
Cibule
větší
1 ks
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Roštěnky naklepeme, osolíme, popepříme, mírně potřemě hořčicí a poklademe nudličkami klobásky, okurky, slaniny, špeku, cibule a kůrky z chleba. Svineme a spíchneme jehlami na závitky nebo omotáme a svážeme hrubší nití. Poprášíme hladkou moukou. Na oleji osmažíme zbytek nakrájené cibulky, přidáme připravené ptáčky, které po všech stranách opečeme. Pak maso podlijeme, přidáme zbylé ingredience kromě chleba, přikryjeme poklicí a dusíme doměkka. Podle potřeby poléváme vypečenou šťávou a podléváme horkou vodou. Měkké maso vyjmeme a šťávu zahustíme zbytky chleba. Pokud je šťáva moc řídká, tak ji vydusíme, nebo přidáme trochu hladké mouky rozmíchané ve vodě.

Ptáčky podáváme s rýží nebo knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Králičí vývar s quinoou Porcování králíka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Španělské ptáčky po moravsku

Komentáře

  1. monak   21.06.2011 | 13:05 | reagovat | závadný

    já nechápu jakou vypečenou šŤÁvou podlejváme.....: :-(

    1. nnln   21.06.2011 | 15:22 | reagovat | závadný

      Maso se má podlít, tak z té vody je potom ta šťáva..

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web