Španělské lečo

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg paprika
    • 0,5
      kg rajčata
    • 300
      g salám
    • 0,3
      kg čočka vařená
    • 1
      plechovka rajský protlak nebo kečup
    • 3
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • česnek dle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na orestovanou cibuli dáme nakrájené papriky, rajčata, osolíme, opepříme (můžeme přidat i cuketu nebo patizon) a dusíme do poloměkka.
2
Pak přidáme nakrájený salám na kostičky a uvařenou čočku, prolisovaný česnek a kečup a ještě krátce prohřejeme. Mělo by to být řidší.
3
Pozor - vejce nedáváme. Příloha chléb, rohlík nebo dle chuti.

Komentáře k receptu

  • Alena
    Alena |

    11. 11. 2004 15:20

    Velmi zajímava kombinace - nemusí to být špatné příležitostně až budu vařit čočku dám část stranou a vyzkouším.....