Autor:

Španělské lečo

Střední
Ingredience
Paprika 1/2 kg
Rajčata 1/2 kg
Salám 300 g
Čočka
vařená
1/4 kg
Rajský protlak
nebo kečup
1 plechovka
Cibule 3 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Česnek
dle chuti
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Ze zeleniny, Uzeniny

Na orestovanou cibuli dáme nakrájené papriky, rajčata, osolíme, opepříme (můžeme přidat i cuketu nebo patizon) a dusíme do poloměkka.

Pak přidáme nakrájený salám na kostičky a uvařenou čočku, prolisovaný česnek a kečup a ještě krátce prohřejeme. Mělo by to být řidší.

Pozor - vejce nedáváme. Příloha chléb, rohlík nebo dle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Španělské lečo

Komentáře

  1. Alena   11.11.2004 | 15:20 | reagovat |

    Velmi zajímava kombinace - nemusí to být špatné příležitostně až budu vařit čočku dám část stranou a vyzkouším.....

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Vyzkoušeno před kamerou: Přírodní deodorant a opalovací gel pro problematickou pleť Vyzkoušeno před kamerou: Přírodní deodorant a opalovací gel pro problematickou pleť
Bratři vážili dohromady 372 kilo! Po čtyřech měsících jsou o 17 kilo lehčí  Bratři vážili dohromady 372 kilo! Po čtyřech měsících jsou o 17 kilo lehčí
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web