Autor:

Španělské lečo

Střední
Ingredience
Paprika 1/2 kg
Rajčata 1/2 kg
Salám 300 g
Čočka
vařená
1/4 kg
Rajský protlak
nebo kečup
1 plechovka
Cibule 3 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Česnek
dle chuti
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Ze zeleniny, Uzeniny

Na orestovanou cibuli dáme nakrájené papriky, rajčata, osolíme, opepříme (můžeme přidat i cuketu nebo patizon) a dusíme do poloměkka.

Pak přidáme nakrájený salám na kostičky a uvařenou čočku, prolisovaný česnek a kečup a ještě krátce prohřejeme. Mělo by to být řidší.

Pozor - vejce nedáváme. Příloha chléb, rohlík nebo dle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Redaktorka Jana Illéšová Domácí jogurt krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Španělské lečo

Komentáře

  1. Alena   11.11.2004 | 15:20 | reagovat |

    Velmi zajímava kombinace - nemusí to být špatné příležitostně až budu vařit čočku dám část stranou a vyzkouším.....

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní! Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní!
Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari! Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari!
Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web