Španělské brambory

Střední
Ingredience
Slanina  
Cibule  
Česnek  
Brambory  
Sůl  
Paprika  
Olivy  
Rajčata  
Vejce  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Brambory

Na pánvi rožškvaříme kostičky slaniny, pokrrájenou cibuli a česnek. Přidáme plátky brambor, posypeme solí a opékáme pod pokličkou asi 10 minut. Vmícháme pokrájené papriky, olivy a rajčata a opékáme asi tak 5 minut. Vejce rozšleháme se solí, pepřem a sladkou paprikou a nalijeme do pánve. Necháme ztuhnout a ozdobíme olivami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Španělské brambory

Komentáře

  1. Čiki   20.12.2005 | 15:44 | reagovat | závadný

    pro ivetu:vajec podle počtu osob. jestli pro dvě osoby tak 2 vejce. na každou osobu přijedte 1 vejce. a brambory se tam dávají uvařené

  2. Tereza Jarčušková   19.12.2005 | 15:07 | reagovat | závadný

    Prepáčte, ale prečítajte si posledné 2 vety návodu a musí vám to byť jasné.

  3. Iveta   19.12.2005 | 13:59 | reagovat | závadný

    Kolko vajec? A tie brambory sa davaju surove alebo uvarene? Vyzera to uzasne ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web