Španělské brambory

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • slanina
    • cibule
    • česnek
    • brambory
    • sůl
    • paprika
    • olivy
    • rajčata
    • vejce
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánvi rožškvaříme kostičky slaniny, pokrrájenou cibuli a česnek. Přidáme plátky brambor, posypeme solí a opékáme pod pokličkou asi 10 minut. Vmícháme pokrájené papriky, olivy a rajčata a opékáme asi tak 5 minut. Vejce rozšleháme se solí, pepřem a sladkou paprikou a nalijeme do pánve. Necháme ztuhnout a ozdobíme olivami.
Zařazení: Přílohy Brambory
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Čiki
    Čiki |

    20. 12. 2005 15:44

    pro ivetu:vajec podle počtu osob. jestli pro dvě osoby tak 2 vejce. na každou osobu přijedte 1 vejce. a brambory se tam dávají uvařené

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    19. 12. 2005 15:07

    Prepáčte, ale prečítajte si posledné 2 vety návodu a musí vám to byť jasné.

  • Iveta
    Iveta |

    19. 12. 2005 13:59

    Kolko vajec? A tie brambory sa davaju surove alebo uvarene? Vyzera to uzasne ;-)