Autor:

Španělská žebírka

Střední
Ingredience
Vepřová žebírka  
Česnek  
Bobkový list  
Majoránka  
Chilli  
Olej  
Pepř mletý  
Sůl  
Vývar  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Žebírka potřeme směsí z oleje, česneku, chilli koření, majoránky, pepře a soli. Necháme do druhého dne odležet v chladničce. Odleželá žebírka naskládáme do pekáče, přidáme bobkový list a za stálého podlévání vodou nebo vývarem upečeme doměkka. Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Pražma se zeleninou v papilotě Rychlovky z moří a oceánů Články z

Komentáře k receptu: Španělská žebírka

Komentáře

  1. recepty 73   12.09.2010 | 16:59 | reagovat | závadný

    Tohle je výborný recept i na grilování :-)).Fantazie!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web