Autor:

Španělská žebírka

Střední
Ingredience
Vepřová žebírka  
Česnek  
Bobkový list  
Majoránka  
Chilli  
Olej  
Pepř mletý  
Sůl  
Vývar  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Žebírka potřeme směsí z oleje, česneku, chilli koření, majoránky, pepře a soli. Necháme do druhého dne odležet v chladničce. Odleželá žebírka naskládáme do pekáče, přidáme bobkový list a za stálého podlévání vodou nebo vývarem upečeme doměkka. Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Křepelky se slaninou a kapustou Podzim patří zvěřině. Užijte si zvěřinové hody Články z

Komentáře k receptu: Španělská žebírka

Komentáře

  1. recepty 73   12.09.2010 | 16:59 | reagovat |

    Tohle je výborný recept i na grilování :-)).Fantazie!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás? Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web