Autor:

Španělská žebírka

Střední
Ingredience
Vepřová žebírka  
Česnek  
Bobkový list  
Majoránka  
Chilli  
Olej  
Pepř mletý  
Sůl  
Vývar  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Žebírka potřeme směsí z oleje, česneku, chilli koření, majoránky, pepře a soli. Necháme do druhého dne odležet v chladničce. Odleželá žebírka naskládáme do pekáče, přidáme bobkový list a za stálého podlévání vodou nebo vývarem upečeme doměkka. Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Polévka oháňková s květákem Menu podle starých kuchařek Články z

Komentáře k receptu: Španělská žebírka

Komentáře

  1. recepty 73   12.09.2010 | 16:59 | reagovat |

    Tohle je výborný recept i na grilování :-)).Fantazie!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web