Autor:

Španělská směs uzených ryb

Snadné
Ingredience
Uzená makrela 150 g
Uzený tuňák 150 g
Kamenáč 150 g
Uzený losos 150 g
Vinný ocet  
Rostlinný olej 100 g
Plněné olivy 5 ks
Černé olivy 5 ks
Sterilované cibulky 100 g
Kari  
Cukr  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Všechny druhy ryb zbavíme kůže, kostí a nakrájíme je na kousky. Vše vložíme do mísy, přidáme cibulky a na plátky nakrájené olivy. Na oleji zlehka osmahneme kari koření, zastříkneme octem, přidáme sůl a malé množství cukru. Zchladlou marinádu nalijeme na směs ryb a zeleniny, zlehka zamícháme a necháme 24 hodin uležet. Podáváme dobře vychlazené s chlebem nebo pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Hamburger "smoky dish" Poctivý hamburger krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Španělská směs uzených ryb

Komentáře

  1. Španiel   02.02.2012 | 21:43 | reagovat | závadný

    V španielskej kuchyni je curry korenie presne takým neznámym pojmom, ako krevety vo vepřo-knedlo. Takže si nevymýšľajte, pretože recepty čítajú aj ľudia, čo tomu rozumejú.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web