Španělská směs uzených ryb

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 150
      g uzená makrela
    • 150
      g uzený tuňák
    • 150
      g kamenáč
    • 150
      g uzený losos
    • vinný ocet
    • 100
      g rostlinný olej
    • 5
      ks plněné olivy
    • 5
      ks černé olivy
    • 100
      g sterilované cibulky
    • kari
    • cukr
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny druhy ryb zbavíme kůže, kostí a nakrájíme je na kousky. Vše vložíme do mísy, přidáme cibulky a na plátky nakrájené olivy. Na oleji zlehka osmahneme kari koření, zastříkneme octem, přidáme sůl a malé množství cukru. Zchladlou marinádu nalijeme na směs ryb a zeleniny, zlehka zamícháme a necháme 24 hodin uležet. Podáváme dobře vychlazené s chlebem nebo pečivem.

Komentáře k receptu

  • Španiel
    Španiel |

    2. 2. 2012 21:43

    V španielskej kuchyni je curry korenie presne takým neznámym pojmom, ako krevety vo vepřo-knedlo. Takže si nevymýšľajte, pretože recepty čítajú aj ľudia, čo tomu rozumejú.