Autor:

Španělská omeleta

Snadné
Ingredience
Olivový olej 1 lžička
Rajčata
oloupaná
2 ks
Cibule 1 ks
Paprika 1 ks
Šunka 2 plátek
Brambory
uvařená
1 ks
Česnek 1 stroužek
Zelené olivy 4 ks
Vejce 4 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Z vajec

Rozehřejeme si olej na pánvi. Rajčata, cibulku, papriku, bramboru a šunku nakrájíme, česnek rozmačkáme a vše přidáme na pánev. Vaříme 7-8 minut, pak přidáme nakrájené olivy. V misce si rozmixujeme vejce se solí a pepřem. Přelijeme přes zeleninu a vaříme, až je omeleta krásně zlatá.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Španělská omeleta

Komentáře

  1. Káča   18.08.2007 | 8:41 | reagovat | závadný

    Moc, moc, moc dobrá, jen mi víc chutná bez česneku :o) Nikdy se mi ale nepovede udělat "omeleta" a tak z toho mám vždycky nakonec spíš taková míchaná vajíčka :D Ale na chuti to rozhodně neubere :o)

  2. DvejnDibly   18.09.2006 | 20:54 | reagovat | závadný

    annničko, nesmíš ji ale míchat šlehačem zapojeným v tříselné zásuvce.:-)

  3. annna   10.08.2006 | 10:27 | reagovat | závadný

    je zarážející jak málo lidí ji má v oblivě

  4. Andrea   25.04.2006 | 18:59 | reagovat | závadný

    Táto omeleta sa v Spanielsku nazýva Paisana (Sedliacka). Spanielska omeleta obsahuje len vajcia a zemiaky (Tortilla de patata) Zemiaková omeleta, alebo aj cibulu (Tortilla de patata y cebolla) Zemiaková omeleta s cibulou. Mám k dispozícii fotografiu, nie je síce mimoriadne vydarená, ale ako vzor na Spanielsku omeletu môze poslúzit. Fotografia je z jedného baru v Cádize. Napíste mi spôsob, ako ju mám zaslat. Ak nie, tak vymazte text od slova Mám k ...

  5. Pavlína Svitáková   24.04.2006 | 14:15 | reagovat | závadný

    Tuto omeletu dělávám(bez oliv),je bezva.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web