Španělská nedělní polévka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g kuřecí prsa
    • 2
      ks vařená vejce
    • 80
      g šunka
    • 0,5
      kostka masox
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      sklenice sherry Větší
    • 6
      plátek veka
    • 2
      stroužek česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí prsíčka uvaříme doměkka a nakrájíme na kostičky. Vejce a šunku také nakrájíme na malé kostičky. Vvše vložíme do vývaru z kuřecích prsíček, který můžeme vylepšit bujónovou kostkou.
2
Osolíme, opepříme a uvedeme do varu. Nakonec vlijeme sherry. Podáváme se smaženými toasty potřenými česnekem.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    1. 10. 2006 19:33

    Recept byl opraven. Simčo, díky :)

  • Martin König
    Martin König |

    1. 10. 2006 19:22

    Jáá moooc děkuji za osvětlení. Ženám za plotnou zdar!

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    1. 10. 2006 13:46

    Martineřekla bych, že se Lada upsala a to jak s tím vývarem (určitě nevyliješ ten vývar z masa - spíš ho "vylepšíš" tou půl kostkou Masoxu) a to i s tím scherry - má to být sherry a je to těžké sladké víno.

  • Martin König
    Martin König |

    1. 10. 2006 12:16

    Lado? Když budu vařit kuřecí prsíčka ve vodě, budu mít plný hrnec částečného kuřecího vývaru. Takže to mám vylít, a do uprázdněného hrnce rozmíchat masox? Posle otázka - co je scherry?