Španělská krůtí stehna na šampaňském

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
60 minut
4
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks krůtí maso stehna
    • 1
      ks cibule
    • olivový olej
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji zpěníme cibuli, vložíme osolená krůtí stehna a kuličky černého pepře a opečeme. Pak nádobu vložíme do trouby a pečeme. Podléváme vodou a dusíme nejprve pod pokličkou, v závěru podlijeme šampaňským a pečeme odkryté dozlatova.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    18. 1. 2008 11:16

    Může být to šmapňské i růžové??

  • Anonym
    Anonym |

    13. 2. 2007 22:11

    Určitě nedávejte pravé, to by byl hřích. Stejně se alkohol vypaří a pro chuť určitě stačí něco obyč. Pravé si dejte na zdraví po obědě.

  • Pavel Hanton
    Pavel Hanton |

    13. 2. 2007 14:30

    Chybí mi kolik mám dát šampaňského? A nestačí šumivé? Musí být originál?