Autor:

Španělská krůtí stehna na šampaňském

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Krůtí maso
stehna
4 ks
Cibule 1 ks
Olivový olej  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Na oleji zpěníme cibuli, vložíme osolená krůtí stehna a kuličky černého pepře a opečeme. Pak nádobu vložíme do trouby a pečeme. Podléváme vodou a dusíme nejprve pod pokličkou, v závěru podlijeme šampaňským a pečeme odkryté dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 5 (hodnoceno 1x)
Blitva Chorvatsko na talíři Články z

Komentáře k receptu: Španělská krůtí stehna na šampaňském

Komentáře

  1. Anonym   18.01.2008 | 11:16 | reagovat | závadný

    Může být to šmapňské i růžové??

  2. Anonym   13.02.2007 | 22:11 | reagovat | závadný

    Určitě nedávejte pravé, to by byl hřích. Stejně se alkohol vypaří a pro chuť určitě stačí něco obyč. Pravé si dejte na zdraví po obědě.

  3. Pavel Hanton   13.02.2007 | 14:30 | reagovat | závadný

    Chybí mi kolik mám dát šampaňského? A nestačí šumivé? Musí být originál?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web