Španělská bramboračka

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 3
Ingredience
Cibule
pokrájená na drobno
1 ks
Mrkev
nastrouhaná na jemno
2 ks
Brambory
pokrájené na malé kousky
3 ks
Olej 1/2 dl
Sůl
dle chuti
 
Majoránka
drcená
2 hrst
Hladká mouka 3 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Cibulku osmažíme do růžova, přidáme postrouhanou mrkev a smažíme do okamžiku, kdy zelenina začne vonět. Mezitím přivedeme osolené brambory do varu. Na mrkev s cibulkou přidáme mouku a všechnu vmícháme do zeleniny. Toto vše přidáme k vařícím se bramborám a případné větší kousky rozdrolíme v polévce vidličkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Cizrnová polévka s citronovou kůrou a ricottou Sváteční menu pro přátele po italsku Články z

Komentáře k receptu: Španělská bramboračka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web