Španělská bramboračka

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 3
Ingredience
Cibule
pokrájená na drobno
1 ks
Mrkev
nastrouhaná na jemno
2 ks
Brambory
pokrájené na malé kousky
3 ks
Olej 1/2 dl
Sůl
dle chuti
 
Majoránka
drcená
2 hrst
Hladká mouka 3 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Cibulku osmažíme do růžova, přidáme postrouhanou mrkev a smažíme do okamžiku, kdy zelenina začne vonět. Mezitím přivedeme osolené brambory do varu. Na mrkev s cibulkou přidáme mouku a všechnu vmícháme do zeleniny. Toto vše přidáme k vařícím se bramborám a případné větší kousky rozdrolíme v polévce vidličkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Polévka oháňková s květákem Menu podle starých kuchařek Články z

Komentáře k receptu: Španělská bramboračka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web