Španělská bramboračka

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 3
Ingredience
Cibule
pokrájená na drobno
1 ks
Mrkev
nastrouhaná na jemno
2 ks
Brambory
pokrájené na malé kousky
3 ks
Olej 1/2 dl
Sůl
dle chuti
 
Majoránka
drcená
2 hrst
Hladká mouka 3 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Cibulku osmažíme do růžova, přidáme postrouhanou mrkev a smažíme do okamžiku, kdy zelenina začne vonět. Mezitím přivedeme osolené brambory do varu. Na mrkev s cibulkou přidáme mouku a všechnu vmícháme do zeleniny. Toto vše přidáme k vařícím se bramborám a případné větší kousky rozdrolíme v polévce vidličkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Kantonská rýže s kachními prsíčky Ochutnejte Čínu doma Články z

Komentáře k receptu: Španělská bramboračka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web