Španělská bramboračka

Hodnocení:

Moje:

40 minut
3
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule pokrájená na drobno
    • 2
      ks mrkev nastrouhaná na jemno
    • 3
      ks brambory pokrájené na malé kousky
    • 0.5
      dl olej
    • sůl dle chuti
    • 2
      hrst majoránka drcená
    • 3
      lžíce hladká mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibulku osmažíme do růžova, přidáme postrouhanou mrkev a smažíme do okamžiku, kdy zelenina začne vonět. Mezitím přivedeme osolené brambory do varu. Na mrkev s cibulkou přidáme mouku a všechnu vmícháme do zeleniny. Toto vše přidáme k vařícím se bramborám a případné větší kousky rozdrolíme v polévce vidličkou.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.