Autor:

Špaldový štrůdl

30 minut PT0H30M
Střední
Ingredience
Špaldová mouka 200 g
Hladká mouka 200 g
Prášek do pečiva
trochu
 
Olej 4 lžíce
Vejce
2 -
3 ks
Zakysaná smetana
250-300 g
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Záviny

Nejdříve z uvedených přísad zpracujeme vláčné těsto, které necháme aspoň 30 minut v chladu. Pak těsto rozválíme na pomoučněném vále a naplníme ho strouhanými jablky smíchanými se spařenými rozinkami a trochou skořice. Kdo chce, může osladit, já nesladím. Pak svineme do štrůdlu, potřeme vejcem, posypeme sezamovým nebo lněným semínkem a upečeme dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kantonská rýže s kachními prsíčky Ochutnejte Čínu doma Články z

Komentáře k receptu: Špaldový štrůdl

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity! Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity!
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web