Autor:

Špaldový pizza koláč

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 8
Těsto
Špaldová mouka
special
500 g
Sůl
mořská
1 lžička
Vejce 1 ks
Máslo
rozpuštěné
100 g
Kvásek
Mléko
300-400
400 ml
Droždí
0,5 kostky
 
Hnědý cukr 2 lžíce
Moučkový cukr 1 lžíce
Sůl
špetka
 
Náplň
Měkký sýr
3-4
4 kostka
Kečup - jemný 10 lžíce
Česnek
palice
1 ks
Bazalka  
Solčanka  
Pepř mletý  
Kmín  
Lněná semínka  

Postup přípravy:

Kvásek necháme vykvasit na teple, smícháme s ostatním. Necháme na teple vykynout. Utvoříme 8 bochánků, které tvarujeme do koláčku o tloušťce tak 8 mm. Pomažeme zhotovenou náplmí a okraje stočíme dokulata ke středu. Potřeme rošlehaným vejcem, posypeme lněným semínkem, slunečnicí, vlašskými ořechy a dáme péct.
Chuťově jsou velmi dobré a hlavně velmi zdravé.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Beránek naslano i nasladko Články z

Komentáře k receptu: Špaldový pizza koláč

Komentáře

  1. Radka Křížová   11.05.2009 | 9:33 | reagovat |

    Míla: pokud to chápu dobře-což taky není jistý:-)tak se normáně rozválí placka a okraje se jakoby zahrnou,aby vznikl vyšší rantl na krajích a náplň netekla ven.je to obruba,jakou mají i pizzy v pizzeriích nebo mražené

  2. Mila Foglova   11.05.2009 | 3:53 | reagovat |

    Ja jsem asi natvrdla, okraje stocime dokulala ke stredu si ted zrovna nejak nedovedu predstavit, to jako ze z toho vznikne roladka nebo bochanek? a potreme jen ty okraje ? Omlouvam se, ze tomu nerozumim :) mate nekdo foto? Recept zni uzasne, jen ten zaver me nejak nejde pochopit :)

  3. Jana T.   27.02.2008 | 23:39 | reagovat |

    Zeleninové dochucovadlo pokrmů, neobsahuje glutamát sodný. Použítí: Solčanka se používá na zlepšení chuti zeleninových, masových a jiných jídel. Opsáno z nabídky prodejen zdravé výživy.

  4. Marsi   27.02.2008 | 21:50 | reagovat |

    Pani kedronova,solcanka je vlastne zdravejsi forma vegety,ale bez glutamatu.

  5. Marsi   27.02.2008 | 21:50 | reagovat |

    Pani kedronova,solcanka je vlastne zdravejsi forma vegety,ale bez glutamatu.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web