Autor:

Špaldový pizza koláč

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 8
Těsto
Špaldová mouka
special
500 g
Sůl
mořská
1 lžička
Vejce 1 ks
Máslo
rozpuštěné
100 g
Kvásek
Mléko
300-400
400 ml
Droždí
0,5 kostky
 
Hnědý cukr 2 lžíce
Moučkový cukr 1 lžíce
Sůl
špetka
 
Náplň
Měkký sýr
3-4
4 kostka
Kečup - jemný 10 lžíce
Česnek
palice
1 ks
Bazalka  
Solčanka  
Pepř mletý  
Kmín  
Lněná semínka  

Postup přípravy:

Kvásek necháme vykvasit na teple, smícháme s ostatním. Necháme na teple vykynout. Utvoříme 8 bochánků, které tvarujeme do koláčku o tloušťce tak 8 mm. Pomažeme zhotovenou náplmí a okraje stočíme dokulata ke středu. Potřeme rošlehaným vejcem, posypeme lněným semínkem, slunečnicí, vlašskými ořechy a dáme péct.
Chuťově jsou velmi dobré a hlavně velmi zdravé.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pikantní jehněčí špízky s česnekem a salát s fenyklem a rukolou Skvělé maso na jehlách Články z

Komentáře k receptu: Špaldový pizza koláč

Komentáře

  1. Radka Křížová   11.05.2009 | 9:33 | reagovat | závadný

    Míla: pokud to chápu dobře-což taky není jistý:-)tak se normáně rozválí placka a okraje se jakoby zahrnou,aby vznikl vyšší rantl na krajích a náplň netekla ven.je to obruba,jakou mají i pizzy v pizzeriích nebo mražené

  2. Mila Foglova   11.05.2009 | 3:53 | reagovat | závadný

    Ja jsem asi natvrdla, okraje stocime dokulala ke stredu si ted zrovna nejak nedovedu predstavit, to jako ze z toho vznikne roladka nebo bochanek? a potreme jen ty okraje ? Omlouvam se, ze tomu nerozumim :) mate nekdo foto? Recept zni uzasne, jen ten zaver me nejak nejde pochopit :)

  3. Jana T.   27.02.2008 | 23:39 | reagovat | závadný

    Zeleninové dochucovadlo pokrmů, neobsahuje glutamát sodný. Použítí: Solčanka se používá na zlepšení chuti zeleninových, masových a jiných jídel. Opsáno z nabídky prodejen zdravé výživy.

  4. Marsi   27.02.2008 | 21:50 | reagovat | závadný

    Pani kedronova,solcanka je vlastne zdravejsi forma vegety,ale bez glutamatu.

  5. Marsi   27.02.2008 | 21:50 | reagovat | závadný

    Pani kedronova,solcanka je vlastne zdravejsi forma vegety,ale bez glutamatu.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web