Spaghetti carbonara (po uhlířsku)

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g špagety
    • 200
      g uzený bůček Syrového
    • olivový olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 4
      ks žloutek
    • 2
      dl šlehačka
    • 150
      g parmazán Čerstvý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bůček nakrájíme na kostičky nebo na slabší proužky a orestujeme ho na olivovém oleji dozlatova. Ve šlehačce rozšleháme 4 žloutky se solí, pepřem a polovinou parmezánu. Uvaříme špagety v osolené vodě al dente, necháme chvilku okapat a přendáme do větší nahřáté misky.
2
Přidáme šlehačku s vmíchanými ingrediencemi a orestovaný bůček. Vše dobře promícháme, až se vám vytvoří na špagetách krémová konzistence. Ihned poté servírujeme porce posypané zbytkem parmazánu a okořeněné čerstvě mletým pepřem.
Zařazení: Maso Uzené
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.