Autor:

Špagety se sýrovou omáčkou III.

Střední
Ingredience
Špagety
Čerstvé žampiony  
Smetana ke šlehání
Sýr Niva
150-200
 g
Hladká mouka  
Sůl  
Pepř mletý  
Bazalka  
Mléko 1/2 l

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z těstovin, Z hub

Na másle osmažíme na plátky nakrájené žampiony. Poté zalijeme asi tak 1/2 l mléka a přidáme obě smetany. Uvedeme do varu. Nivu nastrouháme, přidáme do kastrolu k ostatnímu a necháme rozpustit. Nakonec zahustíme trochou hladké mouky, rozmíchané v mléce a dochutíme solí, pepřem a sušenou bazalkou. Někdy na konci přidávám i trochu nastrouhané cihly, když jí mám doma. Omáčka se pak lépe táhne a má ještě sýrovější chuť. Omáčkou polijeme uvařené špagety a může se servírovat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Špagety se sýrovou omáčkou III.

Komentáře

  1. Monika   30.10.2007 | 10:49 | reagovat | závadný

    přidávám ještě parmazán, bez toho to není ono=)ale jinak je to mňamka

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web