Špagety s mrkvovo-fazolovou omáčkou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
15 minut
2
porce
neuvedeno
autor: Anenka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks mrkev
    • 1
      plechovka fazole v tomatové omáčce
    • pepř mletý
    • sůl
    • olej
    • 2
      ks česnek
    • sýr
    • 300
      g špagety

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na rozpáleném oleji orestujeme jemně nastrouhanou mrkev, přidáme obsah konzervy - bílé fazole v tomatové omáčce, povaříme, až je mrkev měkká. Dochutíme solí, pepřem a čerstvě nastrouhaným česnekem.
2
Podáváme ke špagetám, posypeme sýrem.
3
Toto je můj studentský recept a moc mi chutná. :)
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Anenka
    Anenka |

    21. 11. 2015 12:54

    Děkuji za pěkný komentář <3

  • Orina
    Orina |

    4. 7. 2014 14:22

    Výborná rychlovka! Omáčku jsem ještě vydatně přikyselila citronem, protože ten tomatový nálev je hodně sladký, česnekem jsem nešetřila a uvařila jsem kolínka, aby se dalo bagrovat lžící. Opravdu rychlé, jednoduché a moc dobré, doporučuji :-)