Autor:

Špagety Ragutáty

Snadné
Ingredience
Vepřové kotlety
libové
500 g
Zeleninová směs 1 sklenice
Kečup - jemný 3 dl
Cibule
střední
2 ks
Rostlinný olej 1 dl
Voda
dle potřeby
 
Hladká mouka 1 lžíce
Sýr
Eidam
100 g
Špagety 1 balíček

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na rozpáleném oleji zesklovatíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky (1,5×1,5 cm) nakrájené maso a orestujeme. Poté přidáme obsah (nakrájený) sklenice Moravanka, feferony kdo nemá rád ostré nemusí. Pak přidáme vodu - je jí plná sklenice od Moravanky a vše podusíme, dokud nebude maso měkké. Potom přidáme celý kečup a chvíli povaříme. Mezitím v hrnečku rozmícháme mouku ve vodě a zahušťujeme podle svého zvyku. Provaříme, aby se ztratila chuť mouky (asi 5 minut), ale za stálého míchání. Mezitím ve slané vodě s trochou oleje uvaříme (dle návodu) špagety tzv. asi 15 minut.

Na talíře servírujeme špagety, doprostřed omáčku a vše bohatě posypeme strouhaným sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Špagety Ragutáty

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web