Autor:

Špagety Pomodoro

20 minut PT0H20M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Špagety 1 balení
Rajčata 4 ks
Extra panenský olivový olej 3 lžíce
Drůbeží vývar 300 ml
Česnek 2 stroužek
Parmazán 1 lžíce
Bazalka
4 lístky
 

Postup přípravy:

V hrnci na olivovém oleji osmahneme celé stroužky dozlatova. Mezitím spaříme rajčata horkou vodou oloupeme a nakrájíme na kousky. K česneku přidáme oloupaná, nakrájená rajčata, čerstvou nasekanou bazalku a zalijeme vývarem. Zatímco se nám rajčata dusí uvaříme těstoviny dle návodu. Z omáčky vyndáme stroužky česneku a vmícháme špagety. Mělo by jí být tolik, aby těstoviny nebyly suché. Pokud se tak stane, podlijeme vodou. Nakonec nastrouháme parmezán. Na talíři můžete ozdobit lístkem bazalky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Hostina na svatého Martina Články z

Komentáře k receptu: Špagety Pomodoro

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web