Autor:

Špagety alá Martina

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Těstoviny 1 balení
Vepřové maso 500 g
Bazalka  
Majoránka  
Kari  
Mletá paprika  
Olej  
Kečup  

Postup přípravy:

Nejprve si připravíme masovou „směs“. Vepřové maso naložíme do oleje smíchaného s kari a s mletou paprikou. Necháme cca 12 minut odležet.

Než začneme připravovat masovou „směs“, dáme vařit těstoviny.

Na rozpáleném oleji orestujeme masovou „směs“, přidáme špetku bazalky a špetku majoránky a také trochu kečupu (kolik kdo bude chtít). Můžeme přidat i nějakou zeleninu, já osobně přidávám kukuřici.

Poté smícháme směs s těstovinami. Můžeme podávat za tepla i za studena.

Přeji dobrou chuť! ;-)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bochníček plněný uzeným masem (k pivu) Domácí pečení pro každou příležitost Články z

Komentáře k receptu: Špagety alá Martina

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web