Autor:

Špagetové chobotnice

15 minut PT0H15M
Snadné
Ingredience
Špagety  
Párky  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z těstovin

Párky nakrájíme na špalíčky které „propícháme“ špagetami. Takto poupravené špagety vaříme dle návodu.

Narazila jsem na tento způsob přípravy na internetu a když jsem tu nic podobného nenašla nedalo mi se o to nepodělit. Myslím, že tato varianta bude mít zaručený úspěch u dětí :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Vajíčková pomazánka Retro vaječné recepty Články z

Komentáře k receptu: Špagetové chobotnice

Komentáře

  1. Anna   08.10.2011 | 11:14 | reagovat | závadný

    Nejen že párky popraskají a vypadá to hrozně, ale ještě navíc jsou to zkopírované fotky z cizího webu, Adélo: to už by ste se měla stydět :-\ navíc to dáváte i na jiné webovky :-X

    1. Adina V.   08.10.2011 | 17:29 | reagovat | závadný

      Nevím proč, uvedla jsem, že to není můj nápad a je to zkopírované :-) Vložila jsem sem tuhle fotku schválně protože na ní byli hezky vidět špagety před a po uvaření.

      1. doktor88   08.10.2011 | 18:38 | reagovat | závadný

        Adélo, nedejte se, recept je v poho a lze jej naprosto bez problémů uvařit. Dámy mají problém s tím, že neví, co je to párek a co jsou to špagety. Zřejmě ani vařit neumí. Základem jsou vždy kvalitní suroviny, jak jsem napsal již níže. Nenechte se otrávit těmahle jedovatejma bábama a těším se na další vaše nápady!

        1. nnln   08.10.2011 | 23:35 | reagovat | závadný

          Až na to, že to není její nápad :-D Ale Adélo, to nic proti vám, sama říkáte, že je to nápad z netu, jen u té fotky by to vážně chtělo aspoň odkaz odkud je stažená. A nápad je vážně fajn, ale chce to asi opravdu vyzkoušet, který párek to vaření zvládne.
          A pane chytrý, debrecinský párek proč ne, ale zrovna dětem bych ho teda nedávala. A předpokládám, že když tady někdo dává recepty, podle kterých se jídlo vždy povede a chutná, tak nejspíš vařit umí. A ta vulgární slova byste si pro příště taky mohl odpustit.

      2. J.Tereza   09.10.2011 | 8:36 | reagovat | závadný

        Na fotky platí autorský zákon. Máte súhlas autora fotky ? Ak nie, tak ju zmažte.

  2. sopko   05.10.2011 | 11:34 | reagovat | závadný

    Co takhle zkusit Spaghetti Express. Ty se vaří jenom 3 minuty.

  3. MJG   05.10.2011 | 10:29 | reagovat | závadný

    Asi by to chtelo nejakou jemnejsi klobasu, aby to slo propichat, ale aby to vydrzelo ten var. 8-)

  4. Adina V.   05.10.2011 | 10:27 | reagovat | závadný

    Musím se přiznat, že tuhle srandu jsem ještě nezkoušela, ale přišlo mi to jako zajímavý nápad :D Fotky po uvaření jsem právě viděla na internetu a všechno vypadalo vpořádku :-) Fotku můžete vidět i zde, stačí jen rozkliknout profilovou fotku, zobrazí se celá.

    1. Ladia   05.10.2011 | 10:40 | reagovat | závadný

      Děkuji, toho jsem si nevšimla :-) Stejně mě vrtá hlavou, jak toho ten dotyčný docílil :-\

      1. Zumbistka   08.10.2011 | 10:07 | reagovat | závadný

        po uvaření to vypadá asi takto http://www.toprecepty25010.toprecepty.cz/recept/17561-spagetove-vlasatice-s-prelivem/

        1. pippiva   08.10.2011 | 10:36 | reagovat | závadný

          Vypada to legracne, spagety se vari cca 7 minut , ale asi se musi pouzit urcity druh parku-aby nepopraskal, jak pise Monika. :-\

          1. Ladia   08.10.2011 | 10:45 | reagovat | závadný

            Mě se to teda víc líbí před uvařením :-D :-D :-D Zatím nemám odvahu to vyzkoušet :-[

            1. Zumbistka   08.10.2011 | 12:06 | reagovat | závadný

              možná s dětma pro zábavu....:-)

          2. doktor88   08.10.2011 | 18:40 | reagovat | závadný

            použijte např. Debrecínský párek, prostě takový kde je i maso. Sojové sračky z penáče nepoužívat. A použijte i kvalitní špagety. Je to bezva recept a v pohodě zvládnutelný za pár minut se 100% výsledkem.

  5. Ladia   05.10.2011 | 9:56 | reagovat | závadný

    To je ale pěkná blbost, párky za tu dobu, co budete vařit těstoviny zaručeně popraskají a navíc, když se špagety uvaří, docela nabydou a vypadají docela jinak :-D :-D :-D Zajímalo by mě foto po :-P

    1. doktor88   08.10.2011 | 18:36 | reagovat | závadný

      Pani Chytrá, než začnete hloupě kvokat, tak vám zdarma dám dvě rady: nepoužívejte ty sojové sračky z Lídlu, ale kupte párky, který obsahujou nějaký maso, např. Debrecínský párek. ZARUČENĚ nepopraská a i když ho budete vařit hodinu. A za druhé: používejte vždy KVALITNÍ špagety, a to nejsou Zátkovy "špagety" za 9.60! Doporučuji značky Barilla i to blbý Panzani nebo třeba Maggi. Nerozvaří se a vypadají krásně.
      Recept je srandovní a dětem to chutná. Základem jsou vždy kvalitní suroviny.

      1. Ladia   08.10.2011 | 19:11 | reagovat | závadný

        Pane chytrý, pokud vím, tak se neznáme, tudíž nemůžete vědět, jaké suroviny nakupuji a kde. Ujišťuji vás, že vím, co jsou těstoviny i párek, ale zcela logicky tyto dvě suroviny potřebují rozdílnou dobu přípravy na to, aby byly připravené a chutné. A to kvokání si příště prosím odpusťte, děkuji :-X

      2. Zumbistka   09.10.2011 | 9:27 | reagovat | závadný

        on je párek a párek, včetně debrecínského, taky jaké je použité střívko, zaleží kdo párek vyrobil a né dodal!

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web