Autor:

Soté z lišek s opečenou houskou

Snadné
Porce: 3
Ingredience
Smetana na vaření 1 kelímek
Lišky
Čerstvé, dobře očištěné nebo mražené
250 g
Cibule
menší
1 ks
Máslo
na restování
 
Sůl
podle chuti
 
Pepř mletý
podle chuti
 
Pažitka
na ozdobení
 
Houska
Kaiserky natural
3 ks
Hladká mouka
na zahuštění
 

Postup přípravy:

Na másle orestujeme cibulku, přidáme lehce pokrájené lišky, orestujeme, přidáme trošku vody a chvilku dusíme. Poté zalijeme smetanou, osolíme, opepříme, přidáme vegetu dle chuti a pro barevnost nasekanou pažitku. Zahustíme moukou.
Na pánvi rozehřejeme máslo a rozpůlenou kaiserku na ní do křupava opečeme. Na talíř položíme spodní část opečené kaiserky, naplníme houbovou směsí a přiklopíme vrškem kaiserky.
Na talíř kolem housky dáme ještě trochu směsi a podáváme. :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kysané zelí Oblíbená ingredience - kysané zelí. Vyzkoušejte skvělé recepty! Články z

Komentáře k receptu: Soté z lišek s opečenou houskou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web