Autor:

Sojové maso po čínsku

Střední
Ingredience
Sojové maso
nudličky
1 balení
Kari 2 lžička
Zázvor
mletý
1 lžička
Sůl 1 lžička
Sojová omáčka 2 lžíce
Olivový olej 2 lžíce
Med 1 lžíce
Škrobová moučka 1 lžíce
Mandle
sekané
1 lžíce
Cibule
nakrájená na hrubé proužky
1 ks
Česnek
drcený
2 stroužek
Olej
na pánev
1 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Sójové

Sojové maso je nejlépe přes noc namočit do studené vody. Pokud zapomeneme, můžeme maso 15 min. povařit nechat schládnout a hned použít k přípravě. V každém případě musíme z masa vymačkat vodu.

Všechny uvedené ingredience smícháme v misce dohromady, mícháme vidličkou, až se rozpustí sůl, přidáme sojové maso a řádně promícháme. Na pánvi s dobře rozehřátým olejem směs osmažíme do růžova. Stále promícháváme, aby se směs nespojila.

Podáváme s hranolkama, nebo i s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
2+
4.4 6 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 6x)
Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky Články z

Komentáře k receptu: Sojové maso po čínsku

Komentáře

  1. kety78   22.06.2013 | 18:19 | reagovat | závadný

    Naprosto výborné!! Dávám za 1 ;-)

  2. mikosai   24.02.2012 | 13:59 | reagovat | závadný

    prekvapivo je to dobré. vdaka za recept

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web