Sojové maso po čínsku

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 4
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: drahabrno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balení sojové maso nudličky
    • 2
      lžička kari
    • 1
      lžička zázvor mletý
    • 1
      lžička sůl
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžíce med
    • 1
      lžíce škrobová moučka
    • 1
      lžíce mandle sekané
    • 1
      ks cibule nakrájená na hrubé proužky
    • 2
      stroužek česnek drcený
    • 1
      dl olej na pánev

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Sojové maso je nejlépe přes noc namočit do studené vody. Pokud zapomeneme, můžeme maso 15 min. povařit nechat schládnout a hned použít k přípravě. V každém případě musíme z masa vymačkat vodu.
2
Všechny uvedené ingredience smícháme v misce dohromady, mícháme vidličkou, až se rozpustí sůl, přidáme sojové maso a řádně promícháme. Na pánvi s dobře rozehřátým olejem směs osmažíme do růžova. Stále promícháváme, aby se směs nespojila.
3
Podáváme s hranolkama, nebo i s chlebem.
Zařazení: Maso Sójové

Komentáře k receptu

  • kety78
    kety78 |

    22. 6. 2013 18:19

    Naprosto výborné!! Dávám za 1 ;-)

  • mikosai
    mikosai |

    24. 2. 2012 13:59

    prekvapivo je to dobré. vdaka za recept