Autor:

Sojová dršťková polévka

Střední
Ingredience
Sojové maso 1 balení
Masox
vývar
1,5 l
Paprika - sladká 1 lžíce
Hladká mouka 70 g
Cibule 1 ks
Česnek 4 stroužek
Olej  
Drcený kmín  
Pepř mletý  
Majoránka  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Plátky 20 minut povaříme, slijeme a vymačkáme z nich vodu. Pak je nakrájíme na tenké „dršťky“.

Jemně nakrájenou cibuli osmahneme na oleji dozlatova, zasypeme moukou a mletou paprikou a ještě krátce osmahneme.

Zásmažku za neustálého míchání zalijeme vlažným bujónem, uvedeme do varu a zvolna vaříme 20 minut. Během vaření přidáme kmín, pepř, česnek „sojové dršťky“ a nakonec majoránku.

Podle chuti můžeme dochutit polévkovým kořením.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Reklama
Kulajda Uvařte si klasické české polévky: 5 nejlepších receptů Články z

Komentáře k receptu: Sojová dršťková polévka

Komentáře

  1. Jarka O.   07.06.2010 | 14:55 | reagovat |

    Znám a dělám ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web