Autor:

Sojová dršťková polévka

Střední
Ingredience
Sojové maso 1 balení
Masox
vývar
1,5 l
Paprika - sladká 1 lžíce
Hladká mouka 70 g
Cibule 1 ks
Česnek 4 stroužek
Olej  
Drcený kmín  
Pepř mletý  
Majoránka  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Plátky 20 minut povaříme, slijeme a vymačkáme z nich vodu. Pak je nakrájíme na tenké „dršťky“.

Jemně nakrájenou cibuli osmahneme na oleji dozlatova, zasypeme moukou a mletou paprikou a ještě krátce osmahneme.

Zásmažku za neustálého míchání zalijeme vlažným bujónem, uvedeme do varu a zvolna vaříme 20 minut. Během vaření přidáme kmín, pepř, česnek „sojové dršťky“ a nakonec majoránku.

Podle chuti můžeme dochutit polévkovým kořením.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Reklama
Fenyklové tartaletky s kozím sýrem Fenyklová revoluce Články z

Komentáře k receptu: Sojová dršťková polévka

Komentáře

  1. Jarka O.   07.06.2010 | 14:55 | reagovat |

    Znám a dělám ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web