Autor:

Šodó

Snadné
Ingredience
Bílé víno 125 ml
Vejce 2 ks
Žloutek 1 ks
Cukr 100 g

Postup přípravy:

Rozšlehat, postavit do horké lázně a šlehat do husté pěny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Dušené kapustičky Co dát v lednu na stůl? Články z

Komentáře k receptu: Šodó

Komentáře

  1. mysalin   07.08.2011 | 10:02 | reagovat |

    To víno by asi mělo být sladší?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web