Šnek

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balíček listové těsto
    • 4
      lžíce kečup - jemný
    • 150
      g uzeniny jakákoliv (salám)
    • 150
      g sýr niva nebo eidam
    • 3
      lžíce máslo
    • 1
      hrst sezamová semínka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Listové těsto rozdělíme na 2 díly, rozválíme a potřeme kečupem dle libosti, potřenou část proložíme uzeninou (šunkový) a posypeme nivou nebo eidamem. Celou placku stočíme do omelety a nakrájíme na kolečka. Tyto kolečka pokládáme na plech, který je vymazaný tukem, a vkládáme do předehřáté trouby (200 °C) a pečeme cca 20-30 minut. Před dokončením potřeme bílkem nebo máslem a posypeme sezamovým semínkem.
2
Vhodné k vínu, pivu.
Zařazení: Chuťovky Slané

Komentáře k receptu

  • Pavla
    Pavla |

    21. 9. 2007 04:52

    Pokud se pridavaji listy spenatu, potira se testo i tak kecupem, nebo je to lepsi bez kecupu?

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    2. 6. 2006 11:16

    Taky je dělám, ale na těsto navíc přidávám spařené listy špenátu nebo mangoldu a na nudličky nakrájenou červenou papriku. Je to pak barevnější