Šmorna z rohlíků

Střední
Ingredience
Rohlík  
Krupice  
Mléko  
Sůl  
Moučkový cukr  
Skořice  
Rozinky  
Máslo  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Dno kastrolu posypeme krupicí na nasucho ji opražíme. Přidáme na kostičky nakrájené rohlíky a vše spaříme asi tak jedním malým šálkem mléka (aby nevznikla řídká kaše, ale aby všechna krupice byla spařená). Přisolíme, ochutíme skořicí, přidáme rozinky, nalijeme několik lžic rozpuštěného másla a chvíli mícháme.

Nakonec posypeme práškovým cukrem a zamícháme. Výborné jídlo, do kterého lze zužitkovat i několik dní staré pečivo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Šmorna z rohlíků

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web