Šmorna z rohlíků

Střední
Ingredience
Rohlík  
Krupice  
Mléko  
Sůl  
Moučkový cukr  
Skořice  
Rozinky  
Máslo  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Dno kastrolu posypeme krupicí na nasucho ji opražíme. Přidáme na kostičky nakrájené rohlíky a vše spaříme asi tak jedním malým šálkem mléka (aby nevznikla řídká kaše, ale aby všechna krupice byla spařená). Přisolíme, ochutíme skořicí, přidáme rozinky, nalijeme několik lžic rozpuštěného másla a chvíli mícháme.

Nakonec posypeme práškovým cukrem a zamícháme. Výborné jídlo, do kterého lze zužitkovat i několik dní staré pečivo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Šmorna z rohlíků

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web