Autor:

Smetanový guláš

Střední
Ingredience
Vepřové maso 500 g
Olej  
Cibule  
Vývar 1/4 l
Sůl  
Pepř mletý  
Drcený kmín  
Paprika - sladká  
Paprika 2 ks
Rajče 1 ks
Zakysaná smetana 1/2 l
Hladká mouka 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na malé kousky, osmažíme na oleji, přidáme kolečka cibule a za občasného podlévání vývarem dusíme doměkka. Osolíme, okořeníme a přidáme sladkou papriku. Před koncem vaření přidáme nakrájenou papriku a rajče. Zalijeme smetanou s rozkvedlanou mouku a krátce povaříme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Hovězí svíčková v růžovém pepři Recept na víkend: Hovězí svíčková v růžovém pepři Články z

Komentáře k receptu: Smetanový guláš

Komentáře

  1. Kristina Cejnarová   30.12.2007 | 12:12 | reagovat |

    vynikající,my dali kolínka a podruhé brambory a obě super

  2. Jana Koubová Koubová   05.04.2006 | 18:22 | reagovat |

    To by mohlo být dobré. Jaká příloha je nejvhodnější? Děkuji! J. Koubová

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web