Smetanové překvapení

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Smetana
30%
250 ml
Máslo 65 g
Moučkový cukr 50 g
Hnědý rum 1 lžíce
Jahody 500 g
Dětské piškoty
rozčtvrcené
40 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Nepečené

Převařenou a přes noc vychlazenou smetanu vyšleháme do tuha. Máslo utřeme s cukrem, přimícháme rum a do vzniklé pěny zlehka vmícháme šlehačku. Jahody omyjeme a necháme okapat Formu ve tvaru srnčího hřbetu vypláchneme studenou vodou a vložíme do ní polovinu šlehačkového krému, jahod a rozčtvrcených piškotů a vrstvy ještě jednou zopakujeme. Uhladíme, přikryjeme potravinovou fólií a necháme přes noc v chladničce. Druhý den opatrně vyklopíme na tác, ozdobíme jahodami a nakrájený řez na plátky podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Smetanové překvapení

Komentáře

  1. Denisa Graulichová   08.07.2009 | 17:40 | reagovat |

    Musí být moc dobré hned skusím

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web