Autor:

Smetanová žampiónová polévka

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Brambory 300 g
Rama 2 lžička
Žampiony
5-6
6 ks
Sůl  
Masox
1-2 ks dle chuti
1 ks
Smetana 1 kelímek

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Brambory oloupeme a nakrájíme na malé kostičky a na másle je trošku osmažíme, osolíme a zalijeme vodou. Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky, až jsou brambory poloměkké, žampiony přidáme do hrnce a vaříme pod pokličkou. Pak přidáme smetanu a dochutíme bujónem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Reklama
Blitva Chorvatsko na talíři Články z

Komentáře k receptu: Smetanová žampiónová polévka

Komentáře

  1. Sára   03.01.2012 | 17:37 | reagovat |

    Polévka je výborná, všem moc chutná . :-)

  2. Simča B.   22.11.2008 | 14:16 | reagovat |

    Opravdu výborná polévka, přidala jsem navíc jen pažitku. Dávám 1 :o)

  3. Dominika Hniličková   25.01.2008 | 14:11 | reagovat |

    Doporučuji část vody nahradit plnotučným mlékem, dochutit pepřem a vegetou a po uvaření polévku rozmixovat na krém.Polévka je moc dobrá:)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web