Autor:

Smetanová omáčka paní Jany

Snadné
Ingredience
Houby  
Slanina  
Cibule  
Česnek  
Smetana  
Rajský protlak  
Sůl  
Hladká mouka  
Slunečnicový olej  
Maso
((nedoporučuji hovězí)
 

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Cibuli a slaninu nakrájíme na kostičky a společně vložíme do rozehřátého hrnce. Slaninu necháme zesklovatět a cibulku lehce do růžova. Přidáme houby a maso (vše opět na kostičky). Řádně vymícháme, až maso pustí šťávu. Přidáme česnek a rajčatový protlak. Zalijeme vodou a necháme vařit dle druhu použitého masa.

Když maso změkne, přidáme hladkou mouku rozmíchanou s vodou a provaříme. Nakonec přilijeme smetanu a již nevaříme. Možno podávat s houskovým knedlíkem nebo těstovinami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Smetanová omáčka paní Jany

Komentáře

  1. kamil revaj   05.03.2008 | 12:20 | reagovat |

    Je to super. Dělal jsem to kančí kýtou a nemá to chybu. Dík za dobrý recept.

  2. lola   29.06.2007 | 14:33 | reagovat |

    kdy mám osolit??jsem zacatecnice a pro mně je to důlezité, vzdy mám bud' malo nebo moc slané jidlo:(

  3. Bára   21.07.2005 | 19:39 | reagovat |

    Opravdu výborné. A to houby ani nemám moc ráda.

  4. Jitka   25.08.2004 | 12:11 | reagovat |

    K tomu není co dodat, je vynikající!!!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web