Smetanová krkovička

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      plátek vepřová krkovice
    • 2
      ks cibule
    • 1
      plechovka tatra zahuštěná neslazená
    • 1
      lžička koření steakové

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nakrájíme cibule na silnější plátky a vyložíme jimi pekáček. Na cibuli poskladáme naklepané plátky krkovičky a okořeníme steakovým kořením. Dáme péci do trouby a když je maso měkké, přidáme celou plechovku mléka Tatra a necháme ještě asi dvacet minut péci.
2
Výbornou přílohou jsou vařené brambory či zeleninový salát.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.