Směs březovského sládka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
45 minut
4
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g kuřecí maso řízek
    • 200
      g játra vepřová
    • 100
      g paprikové klobásy
    • 1
      ks cibule větší
    • 1
      sklenice naložené papriky malá
    • 2
      lžíce tuk
    • chilli
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • sůl
    • 100
      g hlíva ústřičná
    • 1,5
      dl pivo
    • 1
      lžíce máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí maso nakrájíme nadrobno, stejně tak játra a klobásu, kterou jsme oloupali. Cibuli nakrájíme nadrobno, hlívu na plátky.
2
V kotlíku rozehřejeme olej, vložíme kuřecí maso a opečeme. Poté přidáme zvlášť opečená játra a klobásu, cibuli, hlívu, máslo, překrájený paprikový salát, kečup a vše zalijeme pivem.
3
Krátce podusíme a podle potřeby dochutíme.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.