Autor:

Směs březovského sládka

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
řízek
400 g
Játra
vepřová
200 g
Paprikové klobásy 100 g
Cibule
větší
1 ks
Naložené papriky
malá
1 sklenice
Tuk 2 lžíce
Chilli  
Kečup - jemný 3 lžíce
Sůl  
Hlíva ústřičná 100 g
Pivo 1,5 dl
Máslo 1 lžíce

Postup přípravy:

Kuřecí maso nakrájíme nadrobno, stejně tak játra a klobásu, kterou jsme oloupali. Cibuli nakrájíme nadrobno, hlívu na plátky.
V kotlíku rozehřejeme olej, vložíme kuřecí maso a opečeme. Poté přidáme zvlášť opečená játra a klobásu, cibuli, hlívu, máslo, překrájený paprikový salát, kečup a vše zalijeme pivem.
Krátce podusíme a podle potřeby dochutíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sushi umaraki (California Roll) Japonské sushi krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Směs březovského sládka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web