Smažený játrový sýr

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks vejce
    • strouhanka
    • rostlinný olej
    • 400
      g paštika v alobalu
    • hladká mouka na obalování

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Játrový sýr, nakrájet na silnější plátky, obalit v trojobalu (sýr ani vajíčka se nesolí) a osmažit. Podáváme s brambory, bramborovou kaší.
Zařazení: Zdravě i chutně

Komentáře k receptu

  • Di
    Di |

    12. 12. 2005 06:22

    Potvrzuji, že žlučník, který dělá problémy, nemá játra rád a smažené - to je všeobecně známo - rovněž. Když to zkombinujeme, budeme mít záchvat jistější. Ale jídlo to není špatné.

  • Airan
    Airan |

    11. 12. 2005 19:59

    Chutove je obalovana pastika dobra ale i kdyz me nebudete mit asi radi, musim to napsat - je to zabijak na zlucnik, je to jako privolavat si dobrovolne zachvat! Doporucuji pro lidi se zdravim zaludkem a zlucnikem. Verte mi, vim o cem mluvim.

  • Jana Tichá
    Jana Tichá |

    11. 12. 2005 19:11

    Zajímavá rychlovka k večeři. Ta slanina okolo se má sundat, nebo se to obaluje i s ní?

  • Lidka Kábrtová
    Lidka Kábrtová |

    11. 12. 2005 16:45

    Tak tenhle recept nemá hlavu ani patu. Mohl by ho autor více vysvětlit?

  • Michalka
    Michalka |

    10. 12. 2005 10:24

    Je to opravdu velmi chutné,játrovka chutná dobře i sirová!!!Jinak skvělí recept!