Smažený hermelín trochu jinak

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Prestik

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks hermelín
    • 50
      g tavený sýr
    • 2
      stroužek česnek podle chuti
    • 1
      špetka pepř mletý
    • sardelová pasta
    • 100
      g měkký salám gothaj, šunkový, apod.
    • ingredience na trojobal
    • rostlinný olej na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hermelíny rozkrojíme (používám ty předsmažené, je to rychlejší a nevyteče), jednu polovinu každé porce potřeme taveným sýrem smíchaným s utřeným česnekem a jemně opepříme, druhou polovinu potřeme sardelovou pastou - zase podle chuti (dávám asi 3-centimentrovou housenku), položíme plátek měkkého salámu a přiklopíme částí s taveným sýrem. Obalíme v trojobalu (nebo jen spojíme poloviny, pokud jsme použili sýr předsmažený, který je již obalený) a smažíme na oleji dozlatova.
2
Jako přílohu používám jen zeleninový salát. Jídlo je dost vydatné, ale chutné jsou i nové brambory s tatarkou.
Zařazení: Pokrmy Z mléka / sýra
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Tereza T
    Tereza T |

    17. 2. 2011 13:50

    Těšíme se:)

  • Simča S.
    Simča S. |

    15. 2. 2011 19:48

    Tak a máme nového přispěvatele. Toto jídlo sama nachystala, uvařila / usmažila i nafotila 13-ti letá dcera. Takže budou foteačky, budou :-)