Autor:

Smažené ovoce

Střední
Ingredience
Ovoce
Jakékoliv
 
Polohrubá mouka  
Vejce  
Mléko  
Cukr  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Ovoce nakrájíme na menší kousky. Z mouky, vejce, mléka a cukru vypracujeme hustší těsto. Ovoce nejprve obalíme v mouce a poté v těstě. Obalené ovoce položíme na pánev a pečeme po obou stranách do zlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sezona jarních dobrot Sezóna jarních dobrot: Využijte čerstvou zeleninu, bylinky a mladé maso Články z

Komentáře k receptu: Smažené ovoce

Komentáře

  1. Renata Kolářová   09.05.2008 | 18:36 | reagovat |

    Také občas dělávám takové jednohubky, nejlepší jsou z banánu nebo jablek, do těstíčka přidávám ještě citronovou kůru, vanilkový cukr, trošku skořice a trošku rumové tresti. Moc dobré

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web