Autor:

Smažené ovoce

Střední
Ingredience
Ovoce
Jakékoliv
 
Polohrubá mouka  
Vejce  
Mléko  
Cukr  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Ovoce nakrájíme na menší kousky. Z mouky, vejce, mléka a cukru vypracujeme hustší těsto. Ovoce nejprve obalíme v mouce a poté v těstě. Obalené ovoce položíme na pánev a pečeme po obou stranách do zlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Kaštanová krémová polévka Lednová hostina s rodinou Články z

Komentáře k receptu: Smažené ovoce

Komentáře

  1. Renata Kolářová   09.05.2008 | 18:36 | reagovat | závadný

    Také občas dělávám takové jednohubky, nejlepší jsou z banánu nebo jablek, do těstíčka přidávám ještě citronovou kůru, vanilkový cukr, trošku skořice a trošku rumové tresti. Moc dobré

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web