Autor:

Smažené mušle

Střední
Ingredience
Mušle 0,2 kg
Strouhanka  
Vejce 1 ks
Mléko
Trochu
 
Hladká mouka  
Rostlinný olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Mušle vaříme, dokud se neotevřou. Vyloupeme, obalíme v trojobalu a osmažíme.
Podáváme jako předkrm s francouzskou bagetou a dobrým suchým bílým vínem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kari dresink Lahodné domácí dipy ke grilovanému masu nebo zelenině Články z

Komentáře k receptu: Smažené mušle

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web