Autor:

Smažené chalupářské ražniči

Střední
Ingredience
Točený salám  
Tvrdý sýr  
Cibule  
Rostlinný olej  
Anglická slanina
obyčejná uzená slanina
 
Obměna
Cuketa  
Paprika  
Játra
vepřová či drůbeží
 
Žampiony
hlavičky
 
Na trojobal
Hladká mouka  
Vejce  
Strouhanka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Točený salám nakrájíme na silnější kolečka, sýr na kostky, slaninu dle obliby na menší či větší kousky, cibuli rozkrojíme na 4 díly a rozebereme na plátky. Vše střídavě napichujeme na špejle, obalíme jako řízek, ze všech stran smažíme. K tomu brambory a zeleninový salát.

Jak je uvedeno výše, můžeme přidat kousky jater, osolené kolečka cukety, žampióny, papriku, vše dle naší chuti a co zrovna máme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kari dresink Lahodné domácí dipy ke grilovanému masu nebo zelenině Články z

Komentáře k receptu: Smažené chalupářské ražniči

Komentáře

  1. Jana   17.02.2007 | 12:33 | reagovat |

    luxusní jídlo,dávám za 1 oravdu neředit vajíčka vodou a pokud možno obalit 2 krát aspoň ve vejci a strouhance,olej dostatečně rozpálit a pak opravdu nic nevyteče.Moc chválím a určitě jsem to nedělala naposled

  2. Hana Lorencová   25.07.2006 | 19:08 | reagovat |

    Pokud použijete sýr s nižším obsahem tuku a v trojobalu všechno obalíte dvakrát, nic nevyteče.

  3. Maruš   25.07.2006 | 15:11 | reagovat |

    Při obalování tohoto ražniči si dávám záležet.vejce ničím neředím.A myslím,že taky záleží na použitém sýru.Je to jak se smaženým sýrem,ať dělám,co dělám,někdy mi zůstane snad jen ten trojobal.Ale jen občas.A sýry od různých výrobců se liší i když mají stejně % tuku.Tak mnoho zdaru!Já tímto jídlem spotřebuji vždy všechny zůstatky a kousky z lednice.(nějak nemám ráda slovo-zbytky).

  4. Jana   25.07.2006 | 14:26 | reagovat |

    Zkoušela jsem,ale sýr se bleskurychle roztekl a nedalo se to nijak obrátit.Jinak chuťově dobré.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web