Autor:

Smažená tyčinka Mars

Střední
Ingredience
Hladká mouka
Kukuřičná mouka 1/2 hrnek
Jedlá soda 1 špetka
Rostlinný olej  
Mars tyčinka  
Mléko
nebo pivo
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Čokoládovou tyčinku vychladíme v ledničce (pozor, ne v mrazáku). Smícháme obě mouky s jedlou sodou a postupně přiléváme mléko nebo pivo (mléko je tradiční), pořádně promícháme, dokud nám nevznikne krémové těsto.

Tyčinku vyndáme z lednice, obalíme v těstu a osmažíme na rozpáleném oleji. Smažíme, dokud tyčinka není krásně zlatá. Někteří podávají se zmrzlinou, jiní dávají přednost hranolkům.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Čokoládové koláčky s želé Čajové pochutnání Články z

Komentáře k receptu: Smažená tyčinka Mars

Komentáře

  1. Testovatel   10.01.2015 | 14:23 | reagovat | závadný

    Mně i celé rodině chutnalo, doporučuju :) 8-)

  2. Blazen :D   21.04.2011 | 12:54 | reagovat | závadný

    skusim tendle recept se zmrzlinou snad to bude dobrota :-D

  3. Jaroslava Oumarová   27.04.2006 | 12:55 | reagovat | závadný

    Tak tohle určitě zkusím. Jenom k tomu raději nabídnu tu zmrzlinu:-)))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web