Smažená tlačenka dle Ládi Hrušky

Ingredience
Tlačenka 4 plátek
Vejce 2 ks
Hladká mouka 1 hrnek
Strouhanka 1 hrnek
Olej 1 hrnek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy

Postup je více než jednoduchý. Tlačenku o síle plátku asi 1 cm prostě a jednoduše, obalíme jako klasický řízek.

Čili si připravíme tři mističky či hluboké talíře, do jednoho mouku se špetkou soli, do druhého rozšlehané vajíčko a do třetího strouhanku. Tlačenku nejdřív obalíme v mouce, poté ve vajíčku a nakonec ve strouhance.

Aby při smažení tlačenka nevytekla, radí Láďa Hruška postup obalení pak ještě jednou opakovat. V mouce není nutné, ale ve strouhance a vajíčku určitě.

Pak již obalené plátky dáme do rozpáleného oleje a
zprudka smažíme dozlatova.

Dobrou chuť :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pomazánky Recepty na 5 rychlých pomazánek Články z

Komentáře k receptu: Smažená tlačenka dle Ládi Hrušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web