Smažená tlačenka dle Ládi Hrušky

Ingredience
Tlačenka 4 plátek
Vejce 2 ks
Hladká mouka 1 hrnek
Strouhanka 1 hrnek
Olej 1 hrnek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy

Postup je více než jednoduchý. Tlačenku o síle plátku asi 1 cm prostě a jednoduše, obalíme jako klasický řízek.

Čili si připravíme tři mističky či hluboké talíře, do jednoho mouku se špetkou soli, do druhého rozšlehané vajíčko a do třetího strouhanku. Tlačenku nejdřív obalíme v mouce, poté ve vajíčku a nakonec ve strouhance.

Aby při smažení tlačenka nevytekla, radí Láďa Hruška postup obalení pak ještě jednou opakovat. V mouce není nutné, ale ve strouhance a vajíčku určitě.

Pak již obalené plátky dáme do rozpáleného oleje a
zprudka smažíme dozlatova.

Dobrou chuť :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Barevné přílohy k pečínkám 4 recepty na výborné přílohy k pečínkám Články z

Komentáře k receptu: Smažená tlačenka dle Ládi Hrušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web