Smažená tlačenka dle Ládi Hrušky

Ingredience
Tlačenka 4 plátek
Vejce 2 ks
Hladká mouka 1 hrnek
Strouhanka 1 hrnek
Olej 1 hrnek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy

Postup je více než jednoduchý. Tlačenku o síle plátku asi 1 cm prostě a jednoduše, obalíme jako klasický řízek.

Čili si připravíme tři mističky či hluboké talíře, do jednoho mouku se špetkou soli, do druhého rozšlehané vajíčko a do třetího strouhanku. Tlačenku nejdřív obalíme v mouce, poté ve vajíčku a nakonec ve strouhance.

Aby při smažení tlačenka nevytekla, radí Láďa Hruška postup obalení pak ještě jednou opakovat. V mouce není nutné, ale ve strouhance a vajíčku určitě.

Pak již obalené plátky dáme do rozpáleného oleje a
zprudka smažíme dozlatova.

Dobrou chuť :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rozkvétá černý bez. Jak z něj vyrobit lahodný sirup nebo med? Články z

Komentáře k receptu: Smažená tlačenka dle Ládi Hrušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 spánkových poloh, které prozradí, jak jste na tom s milostným životem 7 spánkových poloh, které prozradí, jak jste na tom s milostným životem
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Který muž vám bude věrný? Berani jsou spolehliví, Vodnáři nepředvídatelní Který muž vám bude věrný? Berani jsou spolehliví, Vodnáři nepředvídatelní
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web