Smažená tlačenka dle Ládi Hrušky

Ingredience
Tlačenka 4 plátek
Vejce 2 ks
Hladká mouka 1 hrnek
Strouhanka 1 hrnek
Olej 1 hrnek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy

Postup je více než jednoduchý. Tlačenku o síle plátku asi 1 cm prostě a jednoduše, obalíme jako klasický řízek.

Čili si připravíme tři mističky či hluboké talíře, do jednoho mouku se špetkou soli, do druhého rozšlehané vajíčko a do třetího strouhanku. Tlačenku nejdřív obalíme v mouce, poté ve vajíčku a nakonec ve strouhance.

Aby při smažení tlačenka nevytekla, radí Láďa Hruška postup obalení pak ještě jednou opakovat. V mouce není nutné, ale ve strouhance a vajíčku určitě.

Pak již obalené plátky dáme do rozpáleného oleje a
zprudka smažíme dozlatova.

Dobrou chuť :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Krémová houbová polévka s nočky Houbové recepty z chalupy Články z

Komentáře k receptu: Smažená tlačenka dle Ládi Hrušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web