Smažená ryba na mandlích

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • hladká mouka
    • pepř mletý
    • 1
      ks vejce
    • 3
      lžíce mléko
    • 200
      g krekry rozmačkané
    • 100
      g mandle loupané
    • 600
      g rybí file
    • 2
      lžíce máslo
    • rostlinný olej na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smícháme mouku s pepřem, vejce s mlékem a rozmačkané krekry s nahrubo nasekanými mandlemi. Rybu obalíme jako v klasickém trojobalu.
2
Na rozpuštěném másle smícháme s olejem, osmažíme dozlatova. Přebytečný olej vysušíme papírovými ubrousky a podáváme s citronem a libovolnou přílohou.
3
Pokud jsou krekry dost slané, nemusí se ryba dosolovat, ale v opačném případě to trochu soli chce.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.