Autor:

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

60 minut PT0H60M
Střední
Ingredience
Mléko  
Krupice  
Sůl 1 špetka
Cukr  
Skořicový cukr  
Vejce  
Tuk
na smažení
 
Smažená krupicová kaše po švýcarsku

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Uvaříme hustou krupicovou kaši, kterou rozetřeme na plech do výše asi dvou centimetrů a dáme do chladničky ztuhnout.
Pak kaši nakrájíme na odélníčky (čtverce), namáčíme v rozšlehaném vajíčku a osmažíme.
Dáme na ubrousek, aby se odsál přebytečný tuk.
Na talíři posypeme kaši skořicovým cukrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3+
3.5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 3+ (hodnoceno 2x)
Jarní závitky na špenátě Ingredience s nádechem jara Články z

Komentáře k receptu: Smažená krupicová kaše po švýcarsku

Komentáře

  1. Zumbistka   04.04.2011 | 13:13 | reagovat | závadný

    a co sníst to studené rovnou z plechu?

  2. Simča S.   07.02.2011 | 14:53 | reagovat | závadný

    No, snědli jsme to, ale nebyli jsme z toho nějak nadšeni. Asi opakovat nebudeme....

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web