Autor:

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

60 minut PT0H60M
Střední
Ingredience
Mléko  
Krupice  
Sůl 1 špetka
Cukr  
Skořicový cukr  
Vejce  
Tuk
na smažení
 
Smažená krupicová kaše po švýcarsku

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Uvaříme hustou krupicovou kaši, kterou rozetřeme na plech do výše asi dvou centimetrů a dáme do chladničky ztuhnout.
Pak kaši nakrájíme na odélníčky (čtverce), namáčíme v rozšlehaném vajíčku a osmažíme.
Dáme na ubrousek, aby se odsál přebytečný tuk.
Na talíři posypeme kaši skořicovým cukrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3+
3.5 2 5 1
Snídaně do postele aneb Překvapení pro rodiče Články z

Komentáře k receptu: Smažená krupicová kaše po švýcarsku

Komentáře

  1. Zumbistka   04.04.2011 | 13:13 | reagovat |

    a co sníst to studené rovnou z plechu?

  2. Simča S.   07.02.2011 | 14:53 | reagovat |

    No, snědli jsme to, ale nebyli jsme z toho nějak nadšeni. Asi opakovat nebudeme....

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web