Smažená krupicová kaše po švýcarsku

Hodnocení:

Moje:

60 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • mléko
    • krupice
    • 1
      špetka sůl
    • cukr
    • skořicový cukr
    • vejce
    • tuk na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvaříme hustou krupicovou kaši, kterou rozetřeme na plech do výše asi dvou centimetrů a dáme do chladničky ztuhnout.
2
Pak kaši nakrájíme na odélníčky (čtverce), namáčíme v rozšlehaném vajíčku a osmažíme.
3
Dáme na ubrousek, aby se odsál přebytečný tuk.
4
Na talíři posypeme kaši skořicovým cukrem.
Zařazení: Pokrmy Sladké
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Zumbistka
    Zumbistka |

    4. 4. 2011 13:13

    a co sníst to studené rovnou z plechu?

  • Simča S.
    Simča S. |

    7. 2. 2011 14:53

    No, snědli jsme to, ale nebyli jsme z toho nějak nadšeni. Asi opakovat nebudeme....