Autor:

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

60 minut PT0H60M
Střední
Ingredience
Mléko  
Krupice  
Sůl 1 špetka
Cukr  
Skořicový cukr  
Vejce  
Tuk
na smažení
 
Smažená krupicová kaše po švýcarsku

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Uvaříme hustou krupicovou kaši, kterou rozetřeme na plech do výše asi dvou centimetrů a dáme do chladničky ztuhnout.
Pak kaši nakrájíme na odélníčky (čtverce), namáčíme v rozšlehaném vajíčku a osmažíme.
Dáme na ubrousek, aby se odsál přebytečný tuk.
Na talíři posypeme kaši skořicovým cukrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3+
3.5 2 5 1
Cizrnová polévka s citronovou kůrou a ricottou Sváteční menu pro přátele po italsku Články z

Komentáře k receptu: Smažená krupicová kaše po švýcarsku

Komentáře

  1. Zumbistka   04.04.2011 | 13:13 | reagovat |

    a co sníst to studené rovnou z plechu?

  2. Simča S.   07.02.2011 | 14:53 | reagovat |

    No, snědli jsme to, ale nebyli jsme z toho nějak nadšeni. Asi opakovat nebudeme....

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web