Autor:

Smažená jablka

Snadné
Ingredience
Mléko
asi
1/4 l
Polohrubá mouka 150 g
Vejce 2 ks
Sůl 1 špetka
Citronová kůra  
Cukr 1 lžička
Hladká mouka  
Jablka  
Skořicový cukr  
Rostlinný olej
na smažení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně, Ovoce

Do mísy vlijeme mléko, olej, přidáme polohrubou mouku, vejce, sůl, cukr, malé množství citronové kůry. Vše společně zamícháme.

Oloupaná, jadřinců zbavená jablka nakrájíme na silnější řezy, které obalíme v hladké mouce, namočíme do připraveného těstíčka a v horkém oleji usmažíme dozlatova. Poté osladíme skořicovým cukrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Smažená jablka

Komentáře

  1. Viki   06.10.2013 | 13:51 | reagovat | závadný

    Tohle je skvělá a rychlá dobrota. Naše babička to dělávala vždycky, když přišla nějaká nečekaná návštěva a nebylo napečeno nic ke kávě. Všichni jsme si pochutnali. Mňam!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web