Šmakoun se sezamem

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks šmakoun (Proteinový plátek)
    • 1
      ks bílek (Nebo celé vejce - nevyužijeme ho)
    • sezam
    • bylinková sůl
    • brokolice Vařená
    • brambory 1 Porce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory omyjeme (i se slupkou), nakrájíme na čtvrtiny či osminky, rozložíme na plech s pečícím papírem a pečeme dle druhu brambor asi 1/2 hodiny, dokud se slupka brambor nenafoukne. Bílek rozšleháme se solí (event. s bylinkami). Plátek šmakouna potáhneme bílkem a obalíme v sezamu.
2
Pečeme na pečícím papíru dokud sezam nezrůžoví. Do bílku možno přidat trochu strouhaného sýru.
3
Podáváme s pečenými brambory a na skus uvařenou brokolicí, event. s čerstvou zeleninou nakrájenou na kousky.
Zařazení: Pokrmy Z mléka / sýra

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.