Šmakoun se sezamem

Střední
Ingredience
Šmakoun
(Proteinový plátek)
1 ks
Bílek
(Nebo celé vejce - nevyužijeme ho)
1 ks
Sezam  
Bylinková sůl  
Brokolice
Vařená
 
Brambory
1 Porce
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z mléka / sýra

Brambory omyjeme (i se slupkou), nakrájíme na čtvrtiny či osminky, rozložíme na plech s pečícím papírem a pečeme dle druhu brambor asi 1/2 hodiny, dokud se slupka brambor nenafoukne. Bílek rozšleháme se solí (event. s bylinkami). Plátek šmakouna potáhneme bílkem a obalíme v sezamu.

Pečeme na pečícím papíru dokud sezam nezrůžoví. Do bílku možno přidat trochu strouhaného sýru.

Podáváme s pečenými brambory a na skus uvařenou brokolicí, event. s čerstvou zeleninou nakrájenou na kousky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí paličky v medu se sezamem Recept na víkend: Kuřecí paličky v medu se sezamem Články z

Komentáře k receptu: Šmakoun se sezamem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web