Šmakoun se sezamem

Střední
Ingredience
Šmakoun
(Proteinový plátek)
1 ks
Bílek
(Nebo celé vejce - nevyužijeme ho)
1 ks
Sezam  
Bylinková sůl  
Brokolice
Vařená
 
Brambory
1 Porce
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z mléka / sýra

Brambory omyjeme (i se slupkou), nakrájíme na čtvrtiny či osminky, rozložíme na plech s pečícím papírem a pečeme dle druhu brambor asi 1/2 hodiny, dokud se slupka brambor nenafoukne. Bílek rozšleháme se solí (event. s bylinkami). Plátek šmakouna potáhneme bílkem a obalíme v sezamu.

Pečeme na pečícím papíru dokud sezam nezrůžoví. Do bílku možno přidat trochu strouhaného sýru.

Podáváme s pečenými brambory a na skus uvařenou brokolicí, event. s čerstvou zeleninou nakrájenou na kousky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Italské gastrotoulky aneb Co kde v Itálii ochutnat? Články z

Komentáře k receptu: Šmakoun se sezamem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web