Autor:

Šmakoun s houbovou omáčkou

Snadné
Ingredience
Šmakoun 1 ks
Sušené houby 10 g
Voda 400 ml
Cibule 10 g
Rostlinný olej 5 g
Hladká mouka 5 g
Zakysaná smetana 25 g
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Petrželka
zelená
1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

Houby zalijte vodou nejlépe několik hodin předem a pak vařte půl hodiny. Cibulku nasekejte nadrobno, osmažte na oleji, přidejte houby a vývar z hub, chvíli povařte, vlijte smetanu s rozmíchanou moukou, nechte přejít varem, osolte, opepřete. Vložte šmakouna a nechte prohřát. Na talíři posypte zelenou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Vyrazte na podzimní piknik na kolech! Články z

Komentáře k receptu: Šmakoun s houbovou omáčkou

Komentáře

  1. ladislava staffenová   06.08.2008 | 23:02 | reagovat |

    Definice šmakouna je velice krátká, jedná se o plátek bílkovinné hmoty, která je vyrobena z čistých vaječných bílků, tedy z albuminu. Z bílků se speciální technologií stanou slisované plátky. Jani najdi si http://www.vareni.cz/trendy/smakoun/,tam je dostačující vysvětlení:-))))Ladka

  2. Jana Remková   06.08.2008 | 22:41 | reagovat |

    No,Ráda bych věděla,milá Laďko,pokud je to od tebe,co je to šmakoun?Díky!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web