Autor:

Slovinský guláš

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Vepřové maso 400 g
Hovězí maso 400 g
Cibule 500 g
Brambory 1 kg
Česnek
hlavička
1 ks
Bobkový list 3 ks
Paprika - sladká 1 lžíce
Sádlo 100 g
Voda 2 dl
Rajský protlak
malý
 
Kmín  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Vepřové

Na sádle osmažíme pokrájenou cibuli, přisypeme papriku a přilijeme studenou vodu. Poté přidáme na kostky nakrájené maso, oloupané a nakrájené brambory, utřený česnek, protlak, bobkový list, sůl a kmín. Promícháme a dusíme pod pokličkou doměkka. Dle potřeby podléváme vodou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jahody sladké a milované. Vyzkoušejte úžasné a originální recepty Články z

Komentáře k receptu: Slovinský guláš

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web