Autor:

Slovinský guláš

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Vepřové maso 400 g
Hovězí maso 400 g
Cibule 500 g
Brambory 1 kg
Česnek
hlavička
1 ks
Bobkový list 3 ks
Paprika - sladká 1 lžíce
Sádlo 100 g
Voda 2 dl
Rajský protlak
malý
 
Kmín  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Vepřové

Na sádle osmažíme pokrájenou cibuli, přisypeme papriku a přilijeme studenou vodu. Poté přidáme na kostky nakrájené maso, oloupané a nakrájené brambory, utřený česnek, protlak, bobkový list, sůl a kmín. Promícháme a dusíme pod pokličkou doměkka. Dle potřeby podléváme vodou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Slovinský guláš

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web