Autor:

Slovinský guláš

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Vepřové maso 400 g
Hovězí maso 400 g
Cibule 500 g
Brambory 1 kg
Česnek
hlavička
1 ks
Bobkový list 3 ks
Paprika - sladká 1 lžíce
Sádlo 100 g
Voda 2 dl
Rajský protlak
malý
 
Kmín  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Vepřové

Na sádle osmažíme pokrájenou cibuli, přisypeme papriku a přilijeme studenou vodu. Poté přidáme na kostky nakrájené maso, oloupané a nakrájené brambory, utřený česnek, protlak, bobkový list, sůl a kmín. Promícháme a dusíme pod pokličkou doměkka. Dle potřeby podléváme vodou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Maso plné bylinek Články z

Komentáře k receptu: Slovinský guláš

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web