Autor:

Slovenské rohlíčky

60 minut PT0H60M
Střední
Ingredience
Bílek 4 ks
Cukr krupice 250 g
Mleté vlašské ořechy 250 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Ve vodní lázni šleháme šlehačem bílky s cukrem do zhoustnutí (cca 20 minut). Potom vmícháme namleté vlašské ořechy. Hmotu naplníme do sáčku a zdobičkou stříkáme na plech a sušíme v troubě na 90-100 stupňů.
Plníme krémem z karamelového salka (1/2) a 125g másla.
Spojujeme vždy dva rohlíčky k sobě krémem a postříkáme čokoládou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tvarohový a makový závin Ty nejlepší záviny. Sladké i slané. Články z

Komentáře k receptu: Slovenské rohlíčky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web