Slovenské rohlíčky

Hodnocení:

Moje:

60 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks bílek
    • 250
      g cukr krupice
    • 250
      g mleté vlašské ořechy

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ve vodní lázni šleháme šlehačem bílky s cukrem do zhoustnutí (cca 20 minut). Potom vmícháme namleté vlašské ořechy. Hmotu naplníme do sáčku a zdobičkou stříkáme na plech a sušíme v troubě na 90-100 stupňů.
2
Plníme krémem z karamelového salka (1/2) a 125g másla.
3
Spojujeme vždy dva rohlíčky k sobě krémem a postříkáme čokoládou.
Zařazení: Moučníky Cukroví

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.