Slovácké klobásky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g vepřový bůček
    • 300
      g hovězí maso
    • 400
      g moravská klobása
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžíce strouhanka
    • 1
      lžička hladká mouka
    • 1
      ks cibule
    • 150
      g sádlo
    • 100
      g slanina
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 1
      lžička hořčice
    • 1
      lžička kečup - jemný
    • křen
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso jemně umeleme, promícháme se solí, kořením, vajíčkem, strouhankou a moukou a tvoříme placičky, do kterých balíme klobásy. Vše zabalíme do plátků slaniny, urovnáme na pekáček a v troubě pečeme dozlatova.
2
Podáváme s hořčicí a kečupem, sypeme křenem a mírně podlijeme výpekem. Podáváme s brambory.
Zařazení: Maso Hovězí Vepřové

Komentáře k receptu

  • Mirka Urbánková
    Mirka Urbánková |

    28. 12. 2004 03:28

    Máte-li ještě nějakédalší recepty ze Slovácka nebo Valašska, ráda se buduinspirovat, prosím, napište.Recept na klobásky byl výborný.Děkuji.