Autor:

Slovácké klobásky

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 300 g
Hovězí maso 300 g
Moravská klobása 400 g
Vejce 1 ks
Strouhanka 1 lžíce
Hladká mouka 1 lžička
Cibule 1 ks
Sádlo 150 g
Slanina 100 g
Paprika - sladká 1 lžička
Hořčice 1 lžička
Kečup - jemný 1 lžička
Křen  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Vepřové

Maso jemně umeleme, promícháme se solí, kořením, vajíčkem, strouhankou a moukou a tvoříme placičky, do kterých balíme klobásy. Vše zabalíme do plátků slaniny, urovnáme na pekáček a v troubě pečeme dozlatova.
Podáváme s hořčicí a kečupem, sypeme křenem a mírně podlijeme výpekem. Podáváme s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tradiční tlačenka Tradiční tlačenka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Slovácké klobásky

Komentáře

  1. Mirka Urbánková   28.12.2004 | 3:28 | reagovat |

    Máte-li ještě nějakédalší recepty ze Slovácka nebo Valašska, ráda se buduinspirovat, prosím, napište.Recept na klobásky byl výborný.Děkuji.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje! Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje!
Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění! Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění!
Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy? Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web