Autor:

Slovácké klobásky

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 300 g
Hovězí maso 300 g
Moravská klobása 400 g
Vejce 1 ks
Strouhanka 1 lžíce
Hladká mouka 1 lžička
Cibule 1 ks
Sádlo 150 g
Slanina 100 g
Paprika - sladká 1 lžička
Hořčice 1 lžička
Kečup - jemný 1 lžička
Křen  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Vepřové

Maso jemně umeleme, promícháme se solí, kořením, vajíčkem, strouhankou a moukou a tvoříme placičky, do kterých balíme klobásy. Vše zabalíme do plátků slaniny, urovnáme na pekáček a v troubě pečeme dozlatova.
Podáváme s hořčicí a kečupem, sypeme křenem a mírně podlijeme výpekem. Podáváme s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Arašídy v růžové vodě Báječné chutě Maroka. Vyzkoušejte jejich speciality Články z

Komentáře k receptu: Slovácké klobásky

Komentáře

  1. Mirka Urbánková   28.12.2004 | 3:28 | reagovat |

    Máte-li ještě nějakédalší recepty ze Slovácka nebo Valašska, ráda se buduinspirovat, prosím, napište.Recept na klobásky byl výborný.Děkuji.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web