Autor:

Slepičí vývar

Střední
Ingredience
Slepice
Menší
1 ks
Mrkev 1 ks
Celer
0,5 menší
 
Rajče 1 ks
Česnek
2-3 stroužky
3 stroužek
Cibule 1 ks
Bobkový list 3 ks
Nové koření  
Pepř celý  
Pažitka  
Oregáno  
Na pečenou zavářku
Hrubá mouka 200 g
Vejce 2 ks
Mléko 1 dl
Kečup - jemný
1-2
2 lžíce
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Slepici a zeleninu spolu uvaříme, dokud slepice není měkká. Zatím si připravíme zavářku. V misce rozšleháme vajíčka s mlékem, přidáme sůl, mouku a kečup. Těsto nalijeme do vymazaného a moukou vysypaného pekáčku. Pečeme 10-15 minut. Vykrajujeme a krátce povaříme v polévce.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Čokoládové koláčky s želé Čajové pochutnání Články z

Komentáře k receptu: Slepičí vývar

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web