Autor:

Slepičí vývar

Střední
Ingredience
Slepice
Menší
1 ks
Mrkev 1 ks
Celer
0,5 menší
 
Rajče 1 ks
Česnek
2-3 stroužky
3 stroužek
Cibule 1 ks
Bobkový list 3 ks
Nové koření  
Pepř celý  
Pažitka  
Oregáno  
Na pečenou zavářku
Hrubá mouka 200 g
Vejce 2 ks
Mléko 1 dl
Kečup - jemný
1-2
2 lžíce
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Slepici a zeleninu spolu uvaříme, dokud slepice není měkká. Zatím si připravíme zavářku. V misce rozšleháme vajíčka s mlékem, přidáme sůl, mouku a kečup. Těsto nalijeme do vymazaného a moukou vysypaného pekáčku. Pečeme 10-15 minut. Vykrajujeme a krátce povaříme v polévce.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Cizrnová polévka s citronovou kůrou a ricottou Sváteční menu pro přátele po italsku Články z

Komentáře k receptu: Slepičí vývar

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web