Autor:

Slepičí vývar

Střední
Ingredience
Slepice
Menší
1 ks
Mrkev 1 ks
Celer
0,5 menší
 
Rajče 1 ks
Česnek
2-3 stroužky
3 stroužek
Cibule 1 ks
Bobkový list 3 ks
Nové koření  
Pepř celý  
Pažitka  
Oregáno  
Na pečenou zavářku
Hrubá mouka 200 g
Vejce 2 ks
Mléko 1 dl
Kečup - jemný
1-2
2 lžíce
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Slepici a zeleninu spolu uvaříme, dokud slepice není měkká. Zatím si připravíme zavářku. V misce rozšleháme vajíčka s mlékem, přidáme sůl, mouku a kečup. Těsto nalijeme do vymazaného a moukou vysypaného pekáčku. Pečeme 10-15 minut. Vykrajujeme a krátce povaříme v polévce.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Jarní špenátová polévka s čerstvými květy Recept na víkend: Jarní špenátová polévka s čerstvými květy Články z

Komentáře k receptu: Slepičí vývar

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde? Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web