Autor:

Slepičí rarášci

Střední
Porce: 3
Ingredience
Slepice 1/2 ks
Mléko  
Rohlík 3 ks
Cibule 1 ks
Vejce 2 ks
Pepř mletý  
Tymián  
Drcený kmín  
Petrželová nať  
Sůl  
Tuk  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Vykostěné maso ze slepice umeleme, dáme do misky, zalijeme mlékem a necháme nejlépe do druhého dne odležet. Rohlíky pokrájíme na kostičky a zvlhčíme mlékem, které necháme vsáknout. K masu přidáme navlhčené rohlíky, jemně posekanou cibuli, žloutky, koření, posekanou petrželovou nať a osolíme. Nakonec lehce zapracujeme sníh z bílků.

Z hmoty lžící odkrajujeme kousky, vkládáme je do rozehřátého tuku a zvolna smažíme dozlatova po obou stranách. Podáváme s vařenými nebo opečenými brambory, bramborovou kaší a doplníme zeleninovou přílohou nebo salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Měsíčky ze sladkých brambor Pohodová čtyřka - batáty, banány, pohanka a zázvor Články z

Komentáře k receptu: Slepičí rarášci

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web