Slepičí rarášci

Hodnocení:

Moje:

-
3
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0.5
      ks slepice
    • mléko
    • 3
      ks rohlík
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks vejce
    • pepř mletý
    • tymián
    • drcený kmín
    • petrželová nať
    • sůl
    • tuk

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vykostěné maso ze slepice umeleme, dáme do misky, zalijeme mlékem a necháme nejlépe do druhého dne odležet. Rohlíky pokrájíme na kostičky a zvlhčíme mlékem, které necháme vsáknout. K masu přidáme navlhčené rohlíky, jemně posekanou cibuli, žloutky, koření, posekanou petrželovou nať a osolíme. Nakonec lehce zapracujeme sníh z bílků.
2
Z hmoty lžící odkrajujeme kousky, vkládáme je do rozehřátého tuku a zvolna smažíme dozlatova po obou stranách. Podáváme s vařenými nebo opečenými brambory, bramborovou kaší a doplníme zeleninovou přílohou nebo salátem.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.