Autor:

Šlehaný Piškot

50 minut PT0H50M
Snadné
Porce: 35
Ingredience
Vejce 4 ks
Cukr krupice 120 g
Polohrubá mouka 120 g
Horká voda 4 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Postup:
Troubu předehřejeme na 170°C-190°C. Do misky dáme vejce, cukr, vodu a šleháme elektrickým šlehačem, až je směs bílá a krémová a zůstávají v ní úzké drážky.
Nakonec zamícháme polohrubou mouku a dáme do vymazané a vysypané dortové formy.
Pečeme tak dlouho, dokud se nám těsto nelepí na špejli a při stisknutí prstem se vrací zpátky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Šlehaný Piškot

Komentáře

  1. Iva   16.08.2012 | 20:14 | reagovat |

    Recepty na piškotové korpusy, rolády, dorty, buchty tu už jsou a dokonce i stejné.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web