Šlehaný Piškot

Hodnocení:

Moje:

50 minut
35
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vejce
    • 120
      g cukr krupice
    • 120
      g polohrubá mouka
    • 4
      lžíce horká voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Postup:
2
Troubu předehřejeme na 170°C-190°C.
3
Do misky dáme vejce, cukr, vodu a šleháme elektrickým šlehačem, až je směs bílá a krémová a zůstávají v ní úzké drážky.
4
Nakonec zamícháme polohrubou mouku a dáme do vymazané a vysypané dortové formy.
5
Pečeme tak dlouho, dokud se nám těsto nelepí na špejli a při stisknutí prstem se vrací zpátky.
Zařazení: Moučníky Buchty

Komentáře k receptu

  • Iva
    Iva |

    16. 8. 2012 20:14

    Recepty na piškotové korpusy, rolády, dorty, buchty tu už jsou a dokonce i stejné.