Autor:

Šlehaný Piškot

50 minut PT0H50M
Snadné
Porce: 35
Ingredience
Vejce 4 ks
Cukr krupice 120 g
Polohrubá mouka 120 g
Horká voda 4 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Postup:
Troubu předehřejeme na 170°C-190°C. Do misky dáme vejce, cukr, vodu a šleháme elektrickým šlehačem, až je směs bílá a krémová a zůstávají v ní úzké drážky.
Nakonec zamícháme polohrubou mouku a dáme do vymazané a vysypané dortové formy.
Pečeme tak dlouho, dokud se nám těsto nelepí na špejli a při stisknutí prstem se vrací zpátky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 3 (hodnoceno 1x)
Hruškový závin z taženého těsta Tažený závin krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Šlehaný Piškot

Komentáře

  1. Iva   16.08.2012 | 20:14 | reagovat | závadný

    Recepty na piškotové korpusy, rolády, dorty, buchty tu už jsou a dokonce i stejné.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Vánoce podle feng šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům! Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web